Finansiering2019-04-13T13:42:46+00:00

Tag et lån hos Bissens Auto

KONTAKT OS

Finansiere dit bilkøb eller din værkstedsregning

Hos Bissens Auto er vi eksperter i finansiering. Det er vores samarbejdspartner Resurs Bank og Basis Bank i den grad også, da de udover at være en af verdens største banker, er de største indenfor bilfinansiering og sidder samlet på omkring 90% af det danske marked.

Behovet for en ny bil kan hurtigt opstå, og når det gør, er det vigtigt, at der er gode finansieringsmuligheder. Måske står du i den heldige situation, at der skal være plads til en mere på bagsædet, eller også ønsker du blot ny teknologi, forbedret komfort og dermed større køreglæde. Hvad end grunden måtte være, så er det vigtigt at sikre den bedste finansiering, som er til at finde ud af, og en finansieringspartner, du kan stole på.

Alle vores biler kan finansieres med og uden udbetaling.

Bissens Auto samarbejder med forskellige finansieringspartnere for at kunne hjælpe jer med at finansiere jeres næste bilkøb. Et billån er et lån for dem som vil finansere en bil uden udbetaling. Kort sagt er et lån fordelt helt op til 120 mdr. med 0,- i udbetaling – og hvor selskabet ikke tager pant i bilen.

DINE FORDELE

  • Billån fra 2.000,- til 250.000,-
  • Ingen udbetaling
  • Ingen pant i bilen
  • Ingen begrænsning af bilens alder
  • Godkendelse inden for 10-20 minutter
  • Fleksibel tilbagebetaling
  • Signering via NEM-ID
  • Du kan til enhver tid indfri lånet

For at få et billån er det et krav, at du bor i Danmark, er fyldt 18 år og ikke er registreret i hverken RKI eller Debitor registreret. Har du yderligere spørgsmål vedrørende finansiering er du meget velkommen til at kontakte Bissens Auto.


Basisbank er en danskejet internetbank med base i København. Når du låner hos Basisbank, er det dig, der er i centrum. Det er nemt og enkelt – du får svar på din ansøgning med det samme. Du behøber ikke at tænke på budgetter og årsopgørelser.
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der tilbagebetales via BS: Månedlig ydelse: 953 kr. Debitorrente: 11,50% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 16,2%. Samlet kreditomk.: 17.204 kr. Samlet tilbage betaling: 57.204 kr. Stiftelsesomk.: 2.400 kr. Mdl. Faktueringsgebyr: 33 kr.


Resursbanks hovedkontor ligger i Sverige og har desuden filialer både i Danmark, Norge og Finland. Kerneforretningen er rettet mod samarbejdspartnere i detailhandelen og er et voksende antal privatkunder, som tilbydes tilpassede finanseringsløsninger inden for lån og kredit.
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der tilbagebetales via BS: Månedlig ydelse: 947 kr. Debitorrente: 8,47% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 15,79%. Samlet kreditomk.: 16.751 kr. Samlet tilbage betaling: 56.751 kr. Stiftelsesomk.: 5.000 kr. Mdl. Faktueringsgebyr: 33 kr.